Reactie plaatsen

Reacties

Anja
een maand geleden

Hallo Glenn en Jose,

We zagen jullie voorbij komen en dachten he misschien wel leuk voor onze jongerendienst (in samenwerking met onze jeugd) van zondag avond 1 december (19 u).
Kunnen jullie dan ook?

Met vriendelijke groeten,

Anja Oosterveen
Bijzondere diensten commissie
Gereformeerde Kerk Enter

Miriam Nies
10 maanden geleden

Glenn en José hebben gezongen en de muziek verzorgd tijdens de afscheidsdienst van m’n broer.
Zo mooi, zo ontroerend en integer. Wat een lieve mensen.

Lisanne Simons
een jaar geleden

Hallo Glenn en José,

Mijn vriend Bernold en ik gaan 14 juni 2024 trouwen en wij zoeken nog mooie muzikale omlijsting voor de kerkelijke inzegening van ons huwelijk op een buitenlocatie.
Al googlend kwam ik bij jullie terecht, en ik ben erg gecharmeerd van jullie muziek en manier van overbrengen.
Ik zou graag wat meer informatie willen wat jullie eventueel voor ons kunnen betekenen en wat voor tarieven jullie daarvoor hanteren.

Ik hoor graag!


Hartelijke groet,
Lisanne Simons

elizabet smit
een jaar geleden

via christelijke radio een prachig nummer gehoord met de tekst God is om je heen zoals een vis omringd door water zo is God om jou heen ik kan dit nummer NERGENS terug vinden, ook de radio (christelijke radio 2) geeft geen reactie en het nummer God's Liefde komt m.i. niet overeen.. zouden jullie aub willen reageren aangezien ik al weken met dit nr rond loop in mijn hoofd alleen niet meer terug kan beluisteren/ andere kan bemoedigen hier mee. hartelijk dank voor uw reactie met vriendelijke groet en in Hem verbonden, Elizabet.

Marieke Baan
een jaar geleden

Goedemiddag, ik zag jullie naam voorbij komen bij onze kerk Ichtus in Wierden. Ik zag dat jullie muzieklessen geven en ik ben op zoek naar iemand die pianoles kan geven aan mij en mijn dochter. Ik hoor graag van jullie. Lieve groet Marieke Baan

Livia Tijhof-Barnaart
een jaar geleden

Glenn en José hebben de kampdienst van onze kerkgemeente van de Gereformeerde kerk in Wierden prachtig begeleid.
In de voorbereidingen was er ruimte voor inbreng van beide kanten, zodat het thema “Winnen is belangrijker dan meedoen” goed uit de verf kwam
Iedereen van groot tot heel klein genoten van de prachtige muziek van Glenn en José. Een mooie manier om God samen alle eer te geven.
Dit jaar zijn ze er daarom gewoon weer bij.

Jeroen Dijkhuizen
een jaar geleden

Het is een voorrecht om Glenn & Jose persoonlijk te mogen kennen en ook met samen met ze te mogen musiceren in aanbidding tot God.
Glenn & Jose zijn naast enorm getalenteerde muzikanten ook geweldige lieverds met een gouden hart vol liefde voor God en Zijn schepping.

Stap in dienst Coevorden
een jaar geleden

Glenn & José hebben een aantal keren vol enthousiasme meegewerkt aan onze stap in dienst in de pkn kerk Coevorden. En we hebben vele mooie reacties gehad.

Sanne Lagerwey
2 jaar geleden

Heel erg bedankt dat jullie er waren op onze bruiloft! Jullie hebben prachtig gezongen tijdens onze trouwdienst. We kregen veel complimenten!

Henk Pauwels
4 jaar geleden

Glen en José, jammer dat jullie niet in Hoogeveen konden komen, maar ondanks belijden wij dat Jezus de Weg, Waarheid en Leven is, vrijdag heeft Hij uitgeroepen het is VOLBRACHT en zondag mogen wij roepen zoals José het zingt in opwekking 832, Jezus Overwinnaar, wij wensen hele gezegende dagen en Gods zegen in de komende tijd.
Hartelijke groet van Henk en Anny